За нас

 Presentation DiD Commerce and Delivery

“Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД е основана през 2004 г. Първоначално фирмата започва дейност с ограничен персонал, малка, наета под наем материална база, две транспортни средства и започва като дистрибутор на ограничен брой български производители на хранителни стоки.

D&D_Turtle_NEW_LOGO_Bez-sqnka

Днес фирмата е основен фактор с национално значение в търговската мрежа на едро и дребно. С множество от собствени търговски марки-, в областта на плодовите и зеленчуковите консерви, млечните продукти, рафинираните слънчогледови масла, маслиновите масла, захарта, тестените изделия, сметановите масла от краве мляко, изделията от целулоза, фирмата заема чувствителен дял в търговията на дребно в България. Тя налага модерните си методи за дистрибуция на пазара на бързо оборотни стоки.

“Д и Д комерс енд диливъри” ООД предлага съвременния метод на дистрибуция door-to-door. Маркетинговата й стратегия се базира на принципа на директния маркетинг и е изцяло обърната към нуждите на клиентите от сферата на търговията на дребно, а оттам и към професионалния усет на потребителското търсене и неговото задоволяване.

За постигане на успехите на фирмата в развитието на стоките и марките, и задоволяване на клиентите “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД разполага с добре обучени търговци и отлично организирана логистика. За осъществяване на дейността си на разположение е собствена материална база, включваща модерно складово стопанство и транспортни средства с различен тонаж, оборудвани за превоз на всякакъв вид хранителни стоки. В складовете на фирмата съществува строг контрол на входа и изхода на хранителните продукти. Информационните потоци в дружеството са изцяло компютъризирани.

“Д и Д комерс енд диливъри” ООД сама набира служителите си, обучава ги на място чрез тренинги, презентации и по време на активната им работа с клиентите. Фирмата счита човешките ресурси като водещ фактор за просперитета й и представлява своеобразна “ковачница на кадри”.

Материални бази

“Д и Д комерс енд диливъри” ООД в съответствие с нарасналия обем на стокооборота, идващ от все по-качествено извършваната banner-warehouseдистрибуция и географското разширяване на предлагането, постоянно увеличава и модернизира материалните си бази, разположени в различни региони на страната.
1. Складови бази

1.1. Складът на борса Къра – София е напълно обновен по изискванията на съвременните стандарти.Общият хладилен обем на тази складова база е 520 куб.м. През 2006 г. фирмата придоби още два броя складови клетки на същата борса, необходими за палетизираните товари.

1.2. През 2005 г. “Д и Д комерс енд диливъри” ООД закупи собствена складова база в кв. Захарна фабрика, ул. “Крум Стоянов” №2, гр. София. Това е напълно реконструирана складова база, отговаряща на най-съвременните международни стандарти. Същата разполага с: търговска площ 800 кв.м.

 • 6 броя хладилни камери /3 минусови и 3 плюсови/ -630 куб.м.
 • шоу-рум със свободен достъп на клиенти
 • зала за търговския екип
 • зала за преговори
 • офис на управителите
 • помещения за информационния и счетоводния отдел.

1.3. През 2010 г фирмата построи нова база в гр. Брезник. Там се разположиха:

 • 3 броя хладилни камери / 3 плюсови/ -310 куб.м.
 • общата складова площ е 845 кв.м.

Logo-DiD

Естественото развитие на фирмата доведе до създаването на база “Пловдив” като официален дистрибутор на марките на Д§Д за централна и североизточна България. С модерната си складова база Пловдивското разклонение на Д&Д допринася за 100 процентовото покритие на всички дистрибуционни канали в този регион на страната. Базата разполага с:

 

 • търговска площ 755 кв.м.
 • 4 броя хладилни камери /2 минусови и 2 плюсови/ -380 куб.м.
 • шоу-рум със свободен достъп на клиенти
 • зала за търговския екип
 • зала за преговори
 • помещения за информационния и счетоводния отдел

Транспортни средства

“Д и Д комерс енд диливъри” ООД разполага с 47 транспортни буса с различни марки – “Мерцедес”, “Форд”, “Фолксваген”, „Ивеко“- марково брандирани и оборудвани с хладилни агрегати. Предстои сепариране на обема на някои бусове с цел превоз на хранителни стоки с различен температурен режим на съхранение. Отделно фирмата притежава 3 камиона “Мерцедес” с товароподемност 18 тона и два такива по 10 тона, също брандирани. Използват се за палетизирани превози и обслужване на провинцията.

 


ТОП ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА:

500gr-yovchev-masloКраве масло: ЙОВЧЕВ 500гр.